Miről szól

Látványtervezés

A látványtervezés az építészeti és belsőépítészeti tervezés egyik kulcsfontosságú eleme. Ebben a folyamatban a tervezők nem csupán a tér szépségét és esztétikai vonását veszik figyelembe, hanem azt is, hogy a tér hogyan szolgálja legjobban a benne tartózkodók szükségleteit és elvárásait.

A látványtervezés során először az adott tér funkcionális jellemzőit értékelik, majd figyelembe veszik a tér méretét, alakját, az abban lévő elemeket és azok elrendezését. Ezután a színekre, textúrákra, világításra és bútorokra is nagy hangsúlyt fektetnek. Mindezen elemek együttese hozza létre azt a harmonikus és funkcionális környezetet, amelyben az emberek kényelmesen és hatékonyan érezhetik magukat.

A látványtervezés szerepe és szükségessége kiemelkedő

 1. Növeli a produktivitást
  Jól megtervezett irodai tér akár 20%-kal is növelheti a munkavállalók hatékonyságát.
 2. Hívogató környezet
  Az emberek hajlamosabbak több időt tölteni egy boltban, ha az kialakítása kellemes és vonzó.
 3. Emlékezetes élmények
  Egy gondosan tervezett tér pozitív emlékeket hozhat létre, legyen szó otthonról, irodáról vagy nyilvános helyről.
  Összefoglalva, a látványtervezés nem csak a szépségről szól, hanem arról is, hogy hogyan érezzük magunkat egy adott térben, hogyan használjuk azt és milyen emlékeket hagy bennünk. Egy jól megtervezett tér hozzáadott értéket képvisel, függetlenül attól, hogy milyen célra szolgál. Ha Önnek is tökéletes otthont vagy irodát szeretne, a megfelelő látványtervezéssel kezdődik. Kérjen ingyenes előzetes információt szakmabeliektől!

Magyarország
+36 30 183 9263

Szlovákia
+421 918 568 639

Amennyiben kreatív partnert keres, beszéljünk.
mycee@myceesro.com
Forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen információra is van szüksége.
Image